Radio Simplu

Reușită de senzație! Din Las Fierbinți direct la Hollywood! Actrița care a primit un rol într-un film cu Steven Steagal

GALERIE FOTO (2)

Și-a văzut visul împlinit. După ce a apărut în sezonul 2 în Las Fierbinți a zburat spre America, unde a primit roluri care au propulsat-o astăzi în producții cinematografice importante. Maria Bata a ajuns la Hollywood și joacă în filme cu actori extrem de cunoscuți, printre care și Steven Seagal.

„Mi-am dorit să mă pot «juca», în sensul bun al cuvântului, şi eu cu sufletele oamenilor, să le spun poveşti prin intermediul personajelor, în care s-ar regăsi sau le-ar da curaj să-şi transforme visurile în realitate. Mă consider o norocoasă pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni foarte talentaţi şi dedicaţi, de la care am avut multe de învăţa”, a spus Maria Bata, care și-a început cariera ca fotomodel.


Cu ce alți mari actori a mai jucat?

Maria este în cea mai bună perioadă a vieții sale. Acum doi ani s-a mutat în Mexico City. Actorii cei mai renumiți cu care a jucat au fost: Steven Seagal, Vinnie Jones, Josh Barnett, Howard Dell şi Byron Mann, în filmul de acţiune „Mercenary: Absolution.

Mai mult de atât, în câteva luni se pregătește să înceapă filmările pentru un nou serial online numit „No Truth”, dar și pentru lungmetrajului „Connection”, producție americană care este scrisă și regizată de către Jacques Thelemaque.