Radio Simplu

George Burcea, zi plină de emoţii! „Căutaţi-l pe Petrişor Ruge să mă înlocuiască”

GALERIE FOTO (2)

A sosit ziua mult aşteptată! Duminică, 15 septembrie, are loc cel mai frumos eveniment din viaţa Andreei Bălan şi a soţului ei, George Burcea, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, au spus „Da” în faţa ofiţerului stării civile. Astăzi, artista va îmbrăca nu una, ci trei rochii de mireasă! De asemenea, tot în această zi va fi botezată şi mezina familiei, Clara.

Pe ultima sută de metri cu pregătirile, chiar în dimineaţa zilei de duminică, când au loc „nunta şi botezul în Paradis”, George Burcea a transmis un mesaj surprinzător! Soţul Andreei Bălan le-a spus admiratorilor, prin intermediul reţelelor de socializare, că nu a putut să doarmă toată noaptea. Noi spunem că, cel mai probabil, emoţiile sunt de vină!

În acest fel, George Burcea s-a asigurat că, dacă cineva îl va vedea la nuntă adormit, să ştie ce să facă. Şi nu e tot! În cazul în care nu se prezintă la vals, George Burcea i-a sfătuit pe toţi invitaţii, în spirit de glumă, să-l caute pe Petrişor Ruge, partenerul de dans al soţiei sale de câţiva ani buni, pentru a-l înlocui.

„Astăzi este ziua cea mai lungã. Lungă pentru că nu am dormit toată noaptea😁 E ok…mai am de stat treaz cel putin 24 de h. Daca vedeţi astă seară un mire adormit, să-i daţi un brânci. Aveţi grijă la pantofi ca-s noi…. Ahh..şi dacă nu ma prezint la vals, cautaţi-l pe @petrisor_ruge să mă înlocuiască. Neaţaaaa🍷❤️”, a transmis George Burcea în dimineaţa zilei de duminică, 15 septembrie.

Andreea Bălan îşi arată dragostea faţă de soţ, înainte de nuntă

La o zi înainte de nuntă, Andreea Bălan a ținut să-i mulțumească soțului ei, George Burcea, și să-i transmită un mesaj emoționant de dragoste în mod public.

”Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George”, este mesajul transmis de Andreea Bălan pe Instagram.

Loading...