Radio Simplu

REPLICI HALUCINANTE! CUM REACȚIONEAZĂ CĂLĂTORII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, ATUNCI CÂND LI SE REPROȘEAZĂ CĂ NU POARTĂ MASCĂ: „AI TUPEU ÎN TINE”

Masca de protecție a devenit un adevărat subiect controversat în ultimul timp, mai ales că oamenii sunt din ce în ce mai recalcitranți atunci când vine vorba de purtarea ei. Călătorii din mijloacele de transport în comun au reacții extrem de virulente atunci când sunt trași la răspundere.

Călătorii din mijloacele de transport în comun au reacții extrem de virulente atunci când sunt întrebați de ce anume nu poartă mască de protecție. Unii dintre ei invocă motive medicale, în timp ce alții vorbesc foarte urât și punctează, fără niciun fel de jenă, faptul că nu vor să o poarte și cu asta basta.

Călătorii din mijloacele de transport în comun, reacții virulente
În metrou, reporterii dcnews.ro au găsit mai mulți călători care nu purtau masca de protecție și s-au grăbit să-i întrebe de ce anume nu respectă normele impuse de autorități, în context epidemiologic.

Mulți dintre aceștia vorbesc despre motive medicale, dar alții recunosc, cu nonșalanță, faptul că nu vor să poarte masca pentru că nu cred în virus și nu vor să facă acest lucru sub nicio formă.

„De ce nu purtați mască?

– Că nu vreau! Dar ai dreptul să mă filmezi?

Bă, minoritaro, ai tupeu în tine de nu te vezi… Ești si obraznică pe deasupra!

– Nu pot să respir, am rinită alergică, a spus o altă femeie.

– Și eu am rinită alergică, știu ce înseamnă și ambrozia, nu aveți niciun document edificator la dumneavoastră că nu purtați mască din cauza rinitei alergice, stimată doamnă „alergică”. Sunteți singura din acest vagon care nu poartă mască, îi spune călătorul.

– Cum trebuie, nu se poartă așa masca! insistă călătorul.

– Mai mult nu pot

– Atunci coborâți și mergeți cu taxiul sau pe jos!

– Asta nu hotărâți dumneavoastră!” sunt câteva dintre replicile pe care le oferă călătorii, în mijloacele de transport în comun, atunci când sunt întrebați de ce anume nu poartă mască de protecție.