Radio Simplu

Relatia dintre Diana si fiul lui Kennedy. Ce s-a intamplat in apartamentul Printesei

In vara anului 1995, Printesa Diana si John F. Kennedy Jr. au avut o intalnire secreta in New York. Dupa acel eveniment, speculatii cu privire la ce s-a intamplat in acea zi in apartamentul ei din Hoteul Carlyle nu au intarziat sa apara.

Rose Marie Terenzio, secretara personala a lui J.F. Kennedy Jr. care l-a insotit pe acesta la intalnirea cu Printesa Diana, a facut lumina in acest caz si a risipit orice zvon cu privire la o posibila relatie amoroasa dintre cei doi.

Spre dezamagirea multora care afirmau ca Printesa si Kennedy Jr. au o aventura, secretara a marturisit ca intalnirea dintre cei doi, care a durat mai bine de doua ore, nu a fost nici pe departe una amoroasa, ci una inocenta.

Se pare ca Printesa Diana si John F. Kennedy Jr. au discutat despre aparitia ei pe coperta revistei politice George, pe care o detinea JFK Jr. Cu toate acestea, articolul pe care intentiona sa il publice JFK Jr. nu a aparut niciodata, deoarece Printesa s-a razgandit, insa John F. Kennedy Jr. a avut numai cuvinte de lauda la adresa Printesei Diana.

”Imi amintesc cum a spus ca este urmarit mereu si ca vor fi o multime de paparazzi pe urmelelui, asa ca a sugerat sa se deghizeze in drum spe intalnirea cu Printesa, insa eu nu amfost de acod si nu l-am lasat sa o faca”, spune secretara, potrivit townandcountrymag.com.

Era si firesc ca astfel de zvonuri sa ia amploare dupa ce doua personalitati extreme de cunoscute in intreaga lume se indreptau catre acelasi hotel. La aproape 20 deani de la moartea Printesei Diana, mai multe dezvaluiri despre viata sa au fost facute publice si au oferit o perspectiva asupra vietii, problemelor si suferintelor pe care Printesa le-a infrtuntat de-a lungul existentei sale.