Radio Simplu

De când a început o viață nouă departe de România, Monica Gabor părea că vorbește foarte frumos despre tatăl fiicei sale. Irinel Columbeanu i-a dat lovitura acum!

Judecătorii i-au dat câștig de cauză omului de afaceri Irinel Columbeanu, care a câștigat procesul cu fosta sa soție, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu și-a chemat fosta soție în instanță anul trecut, rezultatul fiind acum în favoarea sa.

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la divorț, însă cei doi încă mai aveau socoteli de încheiat. Procesul a avut drept obiect numirea lichidatorului pentru firma deținută de Monica Gabor încă din septembrie 2006, unde Irinel Columbeanu deținea un procent mic de acțiuni, scrie cancan.ro.

Decizia judecătorilor
Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Columbeanu Adrian-Irinel, în contradictoriu cu pârâta S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L.. Numeşte în calitate de lichidator al S.C. Monica Columbeanu Media S.R.L. pe IAF INSOLVENCY SPRL. Stabileşte remuneraţia lichidatorului la suma de 1.000 lei, aceasta urmând a fi achitată din averea societăţii dizolvate sau, în lipsă, din fondul de lichidare, constituit potrivit legii. Dispune înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind numirea lichidatorului, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Prezenta hotărâre se comunică şi lichidatorului numit, se publică pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului şi pe portalul de servicii on-line al acestuia şi se înregistrează în registrul comerţului’, au stabilit magistrații de la Tribunalul București.