Radio Simplu

Redefineşte-te prin lectură cu Editura Univers Enciclopedic

Fiecare etapă a vieţii îţi aduce noi provocări, te expune în faţa anumitor trăiri, te determină să iei decizii şi să abordezi contextele parcurse în cele mai inedite moduri, astfel că odată cu trecerea timpului constaţi faptul că te-ai schimbat. Schimbarea se manifestă pe toate planurile, chiar şi pe cel al lecturilor pe care îţi plăcea să le parcurgi. Este posibil ca tipul de text şi mesaj la care reacţionai în anii precedenţi, să nu mai declanşeze nicio reacţie la momentul actual.

Univers Enciclopedic, partenerul tău pe drumul descoperirii

Îţi place să citeşti, îţi găseşti răspunsuri printre rânduri, preferi să studiezi, în loc să aştepţi soluţia gata descoperită de alţii, atunci palierul tău de interes este foarte larg şi ai nevoie de surse generoase de informaţii. Univers Enciclopedic se poate transforma în mentorul tău, de ale cărui resurse te poţi folosi necondiţionat şi contant. Te afli într-o schimbare de perspectivă şi încă nu ţi s-a clarificat direcţia către care vrei să te îndrepţi, atunci este bine să ştii că oferta este generoasă şi aşteaptă să te redescoperi între paginile care vor răspunde cel mai bine noului tău profil de cititor pasionat de carte şi studiu.

Constantă schimbarea preocupărilor tale

Pasiunea pentru anumite subiecte este dictată de specificul etapei pe care o parcurgi. Studiind colecţiile puse la dispoziţie de Editura Univers Enciclopedic, ai şansa de a găsi indiciile care te vor ghida către noile tale preocupări literare. De la religie, filosofie şi mitologie, până la psihologie, beletristică, istorie şi pedagogie, de la explicaţiile şi definiţiile dicţionarelor tematice, până la enciclopedii elaborate şi valoroase, toate îţi vor pune la dispoziţie informaţiile şi datele de care ai nevoie pentru a satisface nevoile noului tău portret de cititor. 

Aceeaşi temă, diferite abordări

O editura carti îţi oferă posibilitatea de a creiona rapid specificul scrierii şi editării de carte. Astfel, ţi să dă posibilitatea de a-ţi crea o anumită preferinţă în materie de scris, în întâmpinarea căreia vei putea veni cu abordarea stilistică, tematica, grafica şi ilustraţia specifică unora dintre cele mai cunoscute edituri, precum Arthur, Corint, Niculescu, Humanitas Junior sau Editura Casa. Pe lângă faptul că editurile vin în  întâmpinarea ta cu tematici dintre cele mai variate care te vor ajuta să-ţi redefineşti noi pasiuni în materie de lectură şi studiu, vei putea alege cartea a cărei grafică te va determina să citeşti cu şi mai mult interes.