Radio Simplu

Reacția Vioricăi de la Clejani, după ce Margherita ar fi lovit și agresat două angajate! Nu, nu a aruncat cu lapte

Implicată în tot mai multe scandaluri, Margherita continuă să țină prima pagină a tabloidelor din România. Viorica de la Clejani a avut prima reacție, după ce fiica ei ar fi lovit și agresat două angajate! Și nu, nu a aruncat cu lapte, dacă la asta vă gândeați!

Margherita de la Clejani continuă să fie în atenția presei, după ce, la doar câteva luni de la accidentul pe care l-a provocat în Capitală, fiind sub influența substanțelor interzise, blondina ar fi lovit și agresat două angajate. În stilul caracteristic, fiica Clejanilor a declarat că nu este nimic adevărat.

”Nu mor caii când vor cainii”
Și cum Viorica este o mamă devotată, care luptă întotdeauna pentru dreptatea copiilor ei, a reacționat imediat pe rețelele de socializare. Nu, nu vă gândiți că a aruncat cu lapte, cum a făcut în trecut, ci a scris un mesaj, scurt și la obiect pentru cei care continuă să arunce vorbe grele la adresa fiicei sale.

În dreptul unui filmări pentru noua sa piesă, Viorica apare dansând într-o rochie superbă, roșie și sclipitoare, semn că ignoră gurile rele care nu-i dau pace familiei sale.

”Pe balans în America…🤩 alea, alea… Nu mor caii când vor cainii, nici macar așa de ciudă”, a scris artista.

Desigur că reacțiile au curs în lanț la postarea Vioricăi, iar cei din mediul online au încurajat-o și i-au urat multă sănătate, atât ei, cât și familiei, dar mai ales, Margheritei. Vă reamintim că Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire, dar și alte violențe și amenințare.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul Poliției.