Radio Simplu

Reactia unui bebelus surd cand aude pentru prima data glasul mamei, spunandu-i “te iubesc”! Reactia lui a topit milioane de inimi:

Charly a venit pe lume în august 2017, iar medicii le-au spus părinţilor că fiica lor nu aude. După ce au strâns bani pentru achiziţionarea unui aparat auditiv, aceştia au surprins momentul emoţionant în care micuţa aude pentru prima oară vocea mamei.

Video mai jos

„Niciodată în viaţa mea nu am văzut acea expresie a chipului ei. Sunt mama lui Charly şi ştiu cum arată ochii ei când este tristă, suparată sau o doare ceva.

Dar în momentul când ochii noştri s-au întâlnit şi ea mi-a auzit pentru prima dată vocea, a fost o emoţie extrem de puternică“, a povestit Christy.

Sunt absolut emotionante clipele in care un baietel in varsta de aproximativ un an aude glasul mamei pentru prima data, conform boredpanda.com.

S-a nascut cu un virus extrem de rar, care l-a lasat fara auz. Pe data de 4 august 2016, medicii de la Universitatea din Colorado i-au facut baietelului un cadou incredibil. I-au montat un aparat auditiv, pe cand acesta avea doar 4 luni, pentru a-l ajuta sa aiba o viata aproape normala.

Mama lui nu a dorit sa piarda momentele in care fiul sau ii aude pentru prima data glasul si a filmat totul. Expresia celui mic la auzul vocii celei care i-a dat viata a induiosat o lume intreaga.