Radio Simplu

Reacția Paulei Seling după incendiile din Australia și tragedia de la Grădina Zoologică din Germania. „Cum mă simt oare eu și mulți alții ce simt ca mine?”

Cântăreața Paula Seling a comentat, în mediul online, despre incendiile din Australia și despre tragedia petrecută la o grădină zoologică din Germania, unde mai multe animale au murit în urma unui incendiu.

Paula Seling este recunoscută pentru eforturile pe care le face pentru a proteja mediul înconjurător. „Sunt om ce încearcă sa reducă emisiile de carbon. Nu mănânc animale, nu port piele sau blănuri, încerc sa consum și să promovez produsele locale. Am investit în panouri solare și încerc să găsesc soluții pentru reducerea deșeurilor de orice fel. Merg la cumpărături cu plasele mele, vânzătoarele de la raft ma considera deja nebuna – „haideți doamnă, pentru câteva pungi… ” ? Din iubire pentru planetă și pentru animale”, a notat artista pe contul său de Facebook.

Ea a mărturisit că unii dintre internauți nu au mai urmărit-o pe rețelele de socializare după ce aceasta a vorbit în mediul online despre lucrurile care afectează mediul. „Scriu ca nebuna că artificiile nu sunt ok. Unii râd de mine. Am scris, nu demult, că lampioanele urcă, apoi coboară și provoacă incendii. NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU DORINȚE CARE SE ÎMPLINESC, IDEALURI ȘI ALTELE. SUNT NIȘTE TÂMPENII. Mulți mi-au dat unfollow și mă bucur. E în regulă că nu sunt prietenă cu inconștienți. Știu, e neplăcut să vezi că cineva îți spune ca greșești, dar cere o tărie și o noblețe să înțelegi că ai greșit și sa faci ceva în legătură cu asta”,a afirmat solista.

Vedeta a adus în discuție și incendiile de vegetație care fac prăpăd în Australia, dar și despre tragedia din noaptea de Revelion, de la o grădină zoologică din Germania, unde mai multe animale și păsări au murit în urma unui incendiu pornit de la un lampion.