Radio Simplu

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Oanei Cuzino. Cei doi seamănă foarte mult

Oana Cuzino este una dintre cele mai apreciate apariții de pe micul ecran, însă puțini sunt cei care știu că vedeta are un frate mai mare care îi seamănă foarte mult și care a încurajat-o în alegerea meseriei.

În familia Cuzino nu există o singură vedetă, însă doar una dintre ele este sub lumina reflectoarelor. Oana Cuzino și Dragoș, fratele ei cu patru ani mai mare, au urmat nu numai aceeași școală – Liceul Ion Creangă -, ci și aceeași facultate, Medicina, doar că, la un moment dat, ea s-a orientat spre televiziune, în timp ce el a devenit un cadru medical recunoscut, potrivit Viva.

Fratele Oanei Cuzino, medic de renume În timp ce Oana, medic geriatru, a devenit vedetă datorită emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, de la PRO TV, fratele ei mai mare, Dragoș, este, de asemenea, un nume cu rezonanță, însă în lumea medicală. În vârstă de 52 de ani, colonelul doctor Dragoș Cuzino – tatăl a trei copii, o fată și doi băieți gemeni – este medic primar imagistică medicală, doctor în medicină, cadru didactic la Institutul Medico-Militar, lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, cercetător științific de gradul II și șeful Laboratorului de rezonanță magnetică la Spitalul Militar. Oana mărturisea, de altfel, într-un interviu, că cel care a avut influență în alegerea profesiei sale este chiar fratele ei Dragoș, care a sprijinit-o în permanență, relația dintre ei fiind una foarte bună.

„Fratele meu m-a încurajat foarte mult să urmez Facultatea de Medicină. El este cu patru ani mai mare și e tot medic. Dar am căutat sprijin, confirmări și de la anumiți profesori, pentru că nu știam dacă voi lua examenul, era foarte greu pe vremea aceea”, a pus Oana Cuzino, potrivit sursei citate. R

Similaritatea între frați nu se oprește însă doar la latura profesională – Oana a fost confundată cu Dragoș, pe vremea liceului, într-o perioadă în care a ales să se tundă scurt, dovadă că cei doi seamănă foarte bine… „Am încercat toate tunsorile posibile, însă nu m-am vopsit până pe la 28-30 de ani. Şi în liceu, şi apoi, în primii ani facultate, obişnuiam să mă tund extrem de scurt, dar nu cred că arătam prea bine, întrucât toată lumea m-a îndrumat să îmi las părul lung.

Mă tundeam scurt fiindcă în copilărie, îngrijirea părului lung mi se părea un chin- dura mult spălatul, uscatul, se încurca rău şi mă durea pur şi simplu când mi-l pieptănau ai mei. Însă părinţii insistau să am părul mai lung, apt pentru fel de fel de codiţe şi coafuri. Aşa că în liceu, când mi s-a dat mână liberă, îl tundeam. Atât de scurt încât, în liceu, am fost confundată cu propriul meu frate!, a mărturisit Oana pentru protvmagazin.ro.