Radio Simplu

Reacția amuzantă a lui Romică Țociu, după ce Oana Roman a vrut să prindă buchetul la nunta lui Pepe

Vineri, 7 iunie 2024, Oana Roman s-a numărat printre invitații de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. Cei doi au făcut cununia religioasă și au dat o petrecere pe cinste. Cum era de așteptat, mireasa a aruncat buchetul, iar divele singure din showbiz s-au îngrămădit să-l prindă. Și Oana Roman și-a încercat norocul!

Oana Roman a vrut să prindă buchetul la nunta lui Pepe

Oana Roman nu a lipsit de la nunta bunului său prieten, Pepe. Vineri, 7 iunie, a fost o zi mare pentru celebrul artist și mama băiatului său, Yasmine Ody. Cei doi s-au cununat religios și au organizat o petrecere mare, la care au participat mai multe vedete din showbiz. Oana Roman a venit singură la evenimentul cu pricina, după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Marius Elisei.

Total neașteptat, Oana Roman a vrut să prindă buchetul miresei și a stat cât mai aproape de mireasă. Romică Țociu, prezentatorul evenimentului, a fost cel care a rugat-o pe vedetă, dar și pe alte pretendente la râvnitul buchet, să facă un pas mai în spate: „Stai un pic…fetele mai în spate. Să moară mama, că vă lovește. Natanticu pleacă de aici. Atenție… 3,2,1…Start”. Cea care a prins buchetul a fost Ramona Olaru, semn că asistenta tv ar trebui să se mărite în viitorul apropiat.

Pepe și Yasmine Ody, nuntă fastuoasă

Cei doi miri au dorit ca nunta lor să fie una atipică. Printre invitați s-au numărat Liviu Vârciu, Mirela Vaida, Ramona Olaru, Mihai Petre, etc. Decorul a fost unul deosebit, florile predominante fiind albe. Rochia lui Yasmine a fost una de-a dreptul spectaculoasă. Pepe a mărturisit că a apelat la o firmă de organizare evenimente.

”Eu sunt genul de om care se pregătește minuțios, dar de data asta am vorbit cu un prieten foarte bun, Alex, care are o firmă de organizări evenimente și a înțeles exact ce vreau. Eu și Yasmine am avut munca de a tria și de a sorta, de a alege oamenii care vin să se bucure pe bune și atât, ceea ce ne-a fost destul de greu. Nu sunt mai mult de 230 – 220, ceva de genul, deci undeva pe acolo”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Ziua nunții nu a fost aleasă întâmplător. Pepe și Yasmine au dorit ca evenimentul să coincidă cu aniversarea fiului lor, care a împlinit doi ani. „El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție,” a declarat Pepe înainte de nuntă.