Radio Simplu

Răzvan Simion, din nou alături de fosta soție și de copii. Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble

În ultima perioadă au existat tot feluri de zvonuri care spuneau că lucrurile nu merg prea bine între Răzvan Simion și Lidia Buble. Chiar dacă nu au fost făcute încă declarații oficiale despre acest subiect, se pare că totuși ceva se întâmplă. Recent, matinalul a postat unele fotografii în care apare alături de fosta soție și de copii.

Relația lui Răzvan Simion și a Lidiei Buble a început când acesta încă era cu Diana. De atunci au trecut cinci ani și a părut că au o relație de vis, până în ultimele săptămâni. Fanii cuplului speră că povestea lor de dragoste nu a ajuns la sfârșit și sunt atenți la tot ce se întâmplă.

Fanii au fost surprinși când Răzvan a postat, pe contul personal de Instagram, câteva fotografii dintr-o vacanță la munte în care apare alături de fosta soție și de copii. Se pare că Lidia nu l-a însoțit și a rămas acasă.

„Plângeam de fericire şi de dor”
Răzvan Simion și Lidia Buble au o relație de mai bine de cinci ani. Chiar dacă în momentul de față lucrurile nu merg prea bine, nimeni nu crede într-o separare definitivă. Este foarte posibil ca sentimentele puternice pe care le au unul pentru altul să nu îi lase să se despartă.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”, declara Lidia Buble acum ceva timp și mărturisa că legătura dintre ei este una incredibilă.