Radio Simplu

Gina Pistol nu o sa ii placa deloc! Ce a zis Smiley despre sânii Cristina Pucean, după ce a văzut-o pe dansatoarea preferată a lui Florin Salam la Românii au Talent

Cristina Pucean, cu un nou look, a simțit nevoia să reapară pe ”stilă”. În consecință, a decis să participe la emisiunea “Românii au talent”, difuzată de Pro TV, stârnind reacții contradictorii. Unii au lăudat-o, alții i-au adus critici, Smiley n-a ratat ocazia de a-și spune punctul de vedere.

Organizatorii emisiunii au numit-o pe Cristina “cea mai sexy dansatoare de muzică orientală din România”. Nu toată lumea a fost, însă, încântată de show-ul făcut de vedetă. Multe dintre persoanele care au vizionat imaginile cu dansatoarea preferată a maneliștilor au rămas indignate, deși concurenta a trecut în turul următor ca urmare a deciziei juraților.

“Nu mai e băgată în seamă și a venit la Românii au Talent. La lautari nu mai are talent s-au săturat de ea”, “Au fost altele mai bune”, “A dansat modest!”, “Salam trebuia să-i cânte și dansa fără număr”, au fost doar câteva dintre comentariile acide la adresa Cristinei Pucean.

Florin Călinescu, oftând, i-a spus la Mihai Petre că ”e ok” prestația Cristinei Pucean. Iar Mihai Petre a votat ”Da”. Ceea ce au făcut și Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu. În culise, după ce a părăsit scena ”Românii au Talent”, Cristina Pucean a făcut ”contactul” cu Smiley și Pavel Bartoș. Iar dacă Gina Pistol a fost pe fază, atunci Smiley va fi luat, cu siguranță, la întrebări. ”De ce tremuri așa?”, a întrebat-o Smiley, Cristina Pucea dând de înțeles că este emoționată, în timp ce camera de luat vederi îi aducea sânii în prim-plan. ”Ai avut emoții? Bravo, felicitări. Ai dansat foarte frumos”, a considerat Smiley, îmbrățișând-o pe Cristina Pucean. E drept că, ulterior, a cam stat cu ochii pe sânii Cristinei, ”Unde te grăbești așa?”, a mai întrebat-o Smiley. Iar atmosfera s-a încins și mai tare după ce dansatoarea preferată a maneliștilor și-a dezvelit tatuajul de pe umăr.