Radio Simplu

Răzvan de la Neatza și Lidia Buble chiar s-au despărțit! Detaliul care îi dă de gol

Relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble rămâne, în continuare, în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât admiratorii cuplului așteaptă – de multă vreme – un anunț referitor la căsătorie. Însă lucrurile trenează, din acest punct de vedere, iar semnele de întrebare persistă. Mai mult, au existat și există ipoteze legate de eventuala… despărțire a celor doi, iar mulți spun că ”nu iese fum fără foc”.

Răzvan Simion și Lidia Buble încearcă să își țină viața personală departe de priviri indiscrete, numai că statutul de vedete prezintă și unele… riscuri. Nu ai cum să te ascunzi, nu poți să fii izolat, într-o lume lipsită de paparazzi, nu ai cum să te refugiezi, eventual, pe o insulă pustie. Cei doi ”amorezi” nu au mai fost văzuți, de ceva vreme, împreună, iar speculații și-au făcut, din nou, apariția. Mai sunt sau nu mai sunt împreună Lidia și Răzvan? Chiar Lidia recunoaște că surorile ei râd de ea și spun că va rămâne ”fată bătrână”, Dani Oțil îl ia peste picior pe Răzvan fiindcă nu ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă, iar internauții nu mai știu ce să creadă.

„Surorile mai râd de mine că rămân fată bătrână. Societatea pune uneori presiune pe umerii mei, dar cred că pasul acesta este un pas foarte important și când va fi să-l fac, vreau să-l fac pentru toată viața, să fiu sigură 100% că vreau să-l fac. În plus, întotdeauna mi-am dorit să fiu atât de înnebunită încât să-l cer eu pe el”, a declarat Lidia Buble, potrivit libertatea.ro.

„Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…” a spus Răzvan, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Iar de aici și până la zvonurile legate de faptul că cei doi nu mai formează un cuplu nu a mai fost decât un singur pas. Sătulă de reacțiile răutăcioase ale internauților, Lidia Buble a postat mai multe instastory-uri pe contul său de pe rețeaua de socializare, mărturisind că nu va da apă la moară cârcotașilor și nici nu va oferi un răspuns referitor la relația pe care o are cu Răzvan Simion.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară” a spus Lidia Buble, pe contul său de Instagram. Deși sunt împreună de mai bine de cinci ani, Răzvan Simion nu i-a cunoscut încă familia iubitei sale. Sunt 11 frați în familie, iar părinții le-au interzis tuturor să aducă acasă iubiții sau iubitele. Acest lucru se va întâmpla doar în momentul în care vor fi la un pas de căsătorie. ”Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă” a mai adăugat vedeta.