Radio Simplu

Raluca Pastramă a reacționat! Mesaj cheie după despărțirea de Pepe. Nimeni nu se aștepta la asta

Raluca Pastramă a reacționat! Ea a transmis un mesaj cheie după despărțirea de Pepe. Nimeni nu se aștepta la acest gest, mai ales că soția artistului este percepută ca fiind extrem de discretă.

Raluca Pastramă a reacționat, într-un final! Ea a dat un mesaj cheie după despărțirea de Pepe. Nimeni nu se aștepta la asta, în condițiile în care soția artistului este considerată a fi o prezenţă extrem de discreţă. Fanii au rămas înmărmuriți pentru că se așteptau să nu audă și să vadă nimic din partea partenerei lui Pepe.

Încă soția lui Pepe, Raluca a postat pe contul de Instagram Story imagini cu cele două fetițe în timp ce se roagă seara, înainte de culcare. Despre cele doi copii ai cuplului, Pepe a dat detalii chiar în momentul anunțului privind separarea. El a spus că fetițele stau în acest moment atât cu el, cât și cu Raluca și că amândoi își doresc ca ele să nu simtă ruptura dintre ei, din con trebuie să crească în liniște și cu o educație frumoasă.

 

View this post on Instagram

 

Bună dimineața!!! ❤️🥰 @rosaalexandrapascu @mariapascu1

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991) on

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

„Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează.

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe în mesajul de despărțire.