Radio Simplu

Raduleasca a refuzat 100.000 de euro de la Gigi Becali, A lovit-o sub centura: „Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete!” Vezi de unde a pornit conflictul:

Antipatia dintre Mihaela Radulescu (43 de ani) si Gigi Becali (54 de ani) s-a nascut in 2006, cand realizatoarea TV s-a aratat deranjata de prezenta patronului Stelei in topul “Mari Romani”, iar acesta a acuzat-o ca a avut o tinerete zbuciumata si ca si-a schimbat religia.

Un an mai tarziu, Mihaela refuza donatia de 100.000 de euro a lui Becali pentru o campanie umanitara.

In 2006, TVR a produs emisiunea “Mari romani”, in care telespectatorii si-au votat personalitatea preferata din intreaga istorie a tarii. Popularul Becali s-a clasat atunci pe locul 13, inaintea unor figuri ilustre ca I.L. Caragiale, Nichita Stanescu, George Enescu sau Ion Creanga.

Deranjata de vot, Mihaela a declarat atunci ca „e important sa aflam care e cel mai mare roman din istorie. Dar mi s-a parut simptomatic ca multi s-au oprit la actualitate si l-au votat mult prea des pe Gigi Becali.

Ba chiar dezbaterea a ajuns sa se invarta in jurul lui. Nu-l pot compara cu mari romani care au scris istorie in arta, literatura, stiinta sau politica. Nu e normal sa existe Becali, ca orice alt contemporan din zona celebritatii in acest sondaj”.

Becali nu a ramas dator si i-a raspuns Mihaelei Radulescu: „Nu intelege de ce lumea ma voteaza pe mine cel mai mare roman? Pai cine e Raduleasca asta?

Sa-si vada de treaba ei si sa nu mai faca declaratii la adresa mea, ca daca ma supara ii zic eu vreo doua. Sa nu-mi aduc aminte de ce facea ea in tinerete, da?

Pai ea vorbeste, care si-a abandonat credinta?”, s-a enervat Becali, care s-a referit la faptul ca Mihaela a schimbat religia ortodoxa pe iudaism dupa casatoria cu Elan Schwartzenberg.

Conflictul a continuat un an mai tarziu, in octombrie 2007, cand Mihaela a initiat o campanie de strangere a peste 100.000 de euro, bani pentru operatia Teodorei, fiica Lianei Stanciu si a lui Mihai, de la Bere Gratis, care avea un nodul canceros la colon.

Mai multe personalitati au raspuns la apelul Mihaelei, suma strangandu-se rapid. Gigi Becali a anuntat initial ca va dona 20.000 de euro, apoi a spus ca a pregatit 100.000 de euro pentru operatia Teodorei.

Mihaela a refuzat banii lui Becali, motivand ca acesta este politician aflat in campanie electorala, desi acceptase contributia Elenei Udrea si Robertei Anastase, angrenate si ele in lupta politica!