Radio Simplu

Puțini știu asta! A ieșit la iveală ce salariu avea Andreea Mantea la Kanal D

Andreea Mantea a prezintat emisiunea Putera dragostei difuzată la Kanal D. Se pare că aici, aceasta primea un salariu mai mare decât Andra și Cătălin Măruță la PRO TV.

Andreea Mantea a fost nevoită să plece în Turcia pentru filmările celui de-al doilea sezon din Puterea Dragostei. Conform informațiilor apărute în media, Andreea Mantea încasează, lunar, aproximativ 20.000 de euro, ceea ce înseamnă 95.400 RON la cursul de schimb de astăzi, notează cancan.ro

Andreea Mantea a pozat în celebra revistă Playboy pe vremea când era reporter la KISS TV. Discutăm despre anul 2006, iar partenera ei de nebunii în pictorialul incendiar revista cu “iepurași” a fost fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu.

Ulterior, vedeta TV a fost singura playmate care a ajuns în America. Ea a fost aleasă de cei de la Playboy America să meargă să pozeze pentru calendarul Playboy Europa. Ședința foto a avut loc în locuinţa celebrului Hugh Hefner, fondatorul faimoasei reviste pentru bărbaţi.

“Sunt nerăbdătoare să ajung acolo. Mă bucur că cei de la Playboy m-au ales, cu atât mai mult cu cât nu sunt blondă. Ştiu că Hefner preferă blondele”, a declarat încântată, Andreea Mantea, la vremea respectivă, potrivit eva.ro.