Radio Simplu

Provine dintr-o familie religioasă, dar nici că-i pasă. Cine e vedeta care pozează așa?

GALERIE FOTO (2)

Ai spune că dacă tatăl ei este preot, vedeta s-ar abține de la a poza în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Nu e, însă, cazul. Vedeta e într-o vacanță exotică, alături de partenerul ei de viață, iar pozele sexy curg răuri-răuri pe rețelele de socializare.

Vorbim despre Lidia Buble, da, care nu contenește să-și surprindă fanii internauți cu cadre dintre cele mai inedite. Odinioară o artistă sfioasă, provenită dintr-o familie religioasă, Lidia Buble a renunțat la inhibiții. Acum pozează în lenjerie intimă ori costum de baie, spre deliciul fanilor ei. Și cum acum se află într-o vacanță exotică, ce ocazie mai potrivită să-și arate silueta ca trasă prin inel?

”Fără haine în vacanța asta”

Lidia Buble și-a înnebunit fanii cu o serie de fotografii incendiare, pe care – bănuim – iubitul ei, Răzvan, le-a surprins. Vedeta de 26 de ani a pozat cât mai senzual în vacanța din Maldive și a mărturisit că are de gând să stea mai mult ”fără haine” decât îmbrăcată. Desigur, mulți au criticat-o pentru îndrăzneală, amintindu-i, totuși, că e o fată de preot. Nici că i-a păsat!

Loading...