Radio Simplu

PROGNOZA METEO. Un fenomen neobişnuit pentru această perioadă a anului va pune stăpânire pe întreaga ţară

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Căldura va persista cel puţin până la jumătatea săptămânii viitoare. Aceste temperaturi foarte ridicate sunt neobişnuite pentru luna noiembrie.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie în toată țara, dar în special în jumătatea de sud-est. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 14 și 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și va ploua pe arii extinse în Oltenia, Banat și Transilvania și zonele montane și local în Crișana, Maramureș, Moldova și în vestul și nordul Munteniei. În special în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, în Carpații și Subcarpații de Curbură cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și izolat și trecător în sud și în sud-vest. Dimineața și noaptea, pe spații mici vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o maximă a temperaturii aerului de 22…23 de grade și o minimă de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special seara și noaptea în vest și în sud-vest unde local vor fi ploi, mai ales averse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an, chiar deosebit de caldă în sud-estul țării. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua în regiunile sud-vestice și local în cele vestice și centrale. În restul teritoriului cerul va fi variabil pe parcursul zilei, cu unele înnorări după orele serii, când izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, cu precădere pe creste, precum și în vestul și estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după orele serii, când vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată în majoritatea zonelor, îndeosebi în sud și în est, deși valorile termice vor fi mai coborâte față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în nord-estul țării și la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. Izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, ușor mai coborâtă față de ziua precedentă, va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO DE MARŢI PÂNĂ JOI

ŢARĂ: Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele specifice perioadei. Vor fi condiții de ploaie slabă, mai ales în a doua parte a intervalului.