Radio Simplu

Prognoza meteo: luni, 20 ianuarie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași: soarele își face timid apariția în cea mai mare parte a țării

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru ziua de luni, 20 ianuarie, iar veștile sunt destul de bune, întrucât soarele își va face timid apariția, iar mercurul din termometre se va menține la valori mai ridicate decât normalul acestei perioade.

Cum va fi vremea în ziua de 20 ianuarie
Debutul săptămânii aduce vreme geroasă, cu cer parțial noros în cea mai mare parte a teritoriului.Vântul va sufla slab până la moderat în Oltenia și partea de sud a Munteniei, iar valorile termice se vor situa între -8 și 4 grade Celsius.

Vremea în București
Vremea în București
Vremea în București
În Capitală vom avea parte de vreme frumoasă și cer parțial senin pe toată durata zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h, iar mercurul din termometre va indica valoarea minimă de -6 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 4 grade. În plus, umiditatea va atinge pragul de 75%.

Vremea în Iași
Vremea în Iași
Vremea în Iași
Iașul va avea parte de o zi geroasă, chiar dacă soarele își va face timid apariția dintre nori. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 19 km/h. Totodată, valorile termice se vor încadra între -1 și 1 grad Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 75%.

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov
Vremea în Brașov
Brașovenii au parte de vești foarte bune în acest debut de săptămână, întrucât vremea se anunță prietenoasă, cu cer senin și șanse minime de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de -8 și -1 grad Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 81%.