Radio Simplu

Prognoza meteo duminică, 19 ianuarie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Ceață și soare cu dinți

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 19 ianuarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vom simți în continuare efectele iernii, pentru că temperaturile se mențin la valori negative și, mai mult decât atât, nu scăpăm nici de ceață.

Cum va fi vremea în ziua de duminică, 19 ianuarie
Ultima zi de weekend aduce vreme geroasă, cu cer parțial noros în cea mai mare parte a teritoriului.Vântul va sufla slab până la moderat în Oltenia și partea de sud a Munteniei, iar valorile termice se vor situa între -7 și 6 grade Celsius.

Vremea în București
În Capitală vom avea parte de vreme frumoasă și cer parțial senin pe toată durata zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 6 km/h, iar mercurul din termometre va indica valoarea minimă de -3 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 2 grade. În plus, umiditatea va atinge pragul de 82%.

Vremea în Iași
Iașul va avea parte de o zi geroasă, chiar dacă soarele își va face timid apariția dintre nori. Vântul care va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h. Totodată, valorile termice se vor încadra între -2 și 2 grade Celsius, iar umiditatea va atinge pragul de 82%.

Vremea în Brașov
Brașovenii au parte de vești foarte bune în această zi de duminică, întrucât vremea se anunță prietenoasă, cu cer senin și șanse minime de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de -7 și 2 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 71%.