Radio Simplu

Profesorul a intrat în clasa goală și a găsit un bilet pe catedră, după ce l-a citit a căzut pe scaun și a izbucnit în lacrimi: „Am încercat să nu…” Uite ce se întâmplase:

Domnul profesor J. predă unei clase de a V-a în care există un copil foarte special pe nume Markus. Profesorul n-avea idee cât de mare fusese impactul pe care îl avusese asupra acestui elev.

Într-o zi, domnul J. a intrat în sala de clasă și a găsit pe catedră un mic bilet scris de mână. Dar nu era de la alt profesor, nici de la un părinte, ci de la acest elev special. Cuvintele din mica scrisoare l-au făcut pe domnul J. să plângă.

Uite ce îi scrisese micuțul:

,,Pentru domnul J,

Vă mulțumesc pentru că sunteți un profesor grozav și pentru că sunteți uimitor! Anul ăsta școala a fost atât de distractivă și mi-a plăcut mult, dar asta doar din cauza dumneavoastră. Aș vrea ca mai mulți profesori să fie ca dumneavoastră. Vă văd ca pe tatăl meu. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl adevărat, dar acum nu mai sunt supărat, pentru că mă tratați de parcă aș fi copilul dumneavoastră. Mă faceți atât de fericit. Îmi dați mereu să mănânc când mi-e foame și mă îmbrățișați când sunt trist. Nu o să vă uit niciodată, domnule J. Vă iubesc și nu o să vă uit!

Cu dragoste,
Markus”

Domnul J. a postat biletul emoționant pe Twitter alături de acest text: ,,Am intrat în clasă și am găsit pe catedră biletul ăsta, unul dintre copiii mei l-au scris… Am încercat din greu să nu izbucnesc în plâns”.