Radio Simplu

Marcela Fota, criticată pentru că are un nou iubit, după moartea soțului ei. Reacția cântăreței: ”Mă consider un om foarte normal”

Marcela Fota a dat vestea cea mare în exclusivitate la Acces Direct. Cântăreața de muzică populară a confirmat faptul că are un nou iubit, că de ceva timp este într-o nouă relație și că este fericită. De atunci, a fost aspru criticată, deoarece și-a găsit un alt partener la doi ani de la moartea soțului ei.

Marcela Fota a trecut prin momente de coșmar în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când soțul ei s-a stins din viață. Cei doi se iubeau nebunește și formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc.

Marcela Fota, criticată pentru că are un nou iubit
Iată că la doi ani de la moartea soțului, Marcela Fota se poate declara într-un sfârșit fericită. A intrat un nou bărbat în viața ei, care îi face zilele mai frumoase. În continuare, vedeta este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală.Cântăreața de muzică populară nu a dorit să dezvăluie identitatea actualului său partener sau să dea prea multe detalii despre el, însă a mărturisit că ea este bine, și fiul său în vârstă de 13 ani este bine și că amândoi sunt fericiți.

După ce a făcut marele anunț, Marcela Fota a fost aspru criticată de cei din jur. Și cei care îi ascultă muzica au criticat-o pe rețelele de socializare, în secțiunile de comentarii. Și unii dintre colegii săi de breaslă au făcut același lucru.

Cum răspunde Marcela Fota criticilor
Daniela Ploia, o altă cântăreață de muzică populară, a spus despre Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV, „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”. Marcela Fota a fost contactată și a comentat aceste declarații.

Cântăreața a afirmat că nu o cunoaște pe Daniela Ploia și că, într-un fel sau altul, se aștepta la astfel de comentarii din partea persoanelor care nu o cunosc cu adevărat și care nu îi vor binele.

”Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine, pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic. Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic”, a spus Marcela Fota.

De asemenea, Marcela Fota a mărturisit că preferă să fie fericită și împlinită, în loc să asculte comentariile celor din jur. Soțul celebrei cântărețe s-a stins din viață în urma unui infarct, la vârsta de 47 de ani.