Radio Simplu

Produsul de 3 lei care păstrează mirosul proaspăt al hainelor. Bunicile îl foloseau mereu

Un truc folosit de bunicile noastre face acum furori în mediul online. Acesta este produsul ce costă în jur de trei lei și care reușește să păstreze mirosul proaspăt al hainelor.

Trucul folosit de bunici pentru a păstra mirosul proaspăt al hainelor

O femeie din Marea Britanie face furori în mediul online. Ea a publicat pe două platforme celebre de social media un videoclip în care dezvăluie un truc incredibil pe care l-a învățat de la bunica ei. Este vorba despre un produs pe care îl găsim în orice magazin și care costă în jur de trei lei. Îl folosim zilnic, însă puțini mai știu că are și o altă utilizare: poate să păstreze mirosul proaspăt al hainelor nu doar câteva zile, ci câțiva ani!

Știm prea bine că hainele, cu cât le avem de mai mult timp, mai ales dacă sunt scoase rar din dulap sau șifonier, prind un miros neplăcut, ce nu mai iese din țesătură oricât de des ar fi spălate. Dacă în ziua de astăzi acest lucru nu este o problemă, articolul vestimentar respectiv putând fi înlocuit cu ușurință cu un drum până la mall, situația era cu totul diferită pe vremea bunicilor noastre.

Atunci, paltoanele, rochiile, hainele, în general, erau ținute și purtate chiar și zeci de ani. Pentru a le păstra cât mai bine, femeile au fost nevoite să găsească soluții neconvenționale.

O femeie a împărtășit trucul simplu, dar „genial” al bunicii sale, care îți va ajuta hainele să miroasă ca noi până la…20 de ani!

„Rezultatele sunt uimitoare!”

Julia, care este creatoare de conținut pe Tik Tok și Instagram, a primit de la bunica sa numeroase piese vestimentare, de la cămăși de noapte, până la geci, dar și câteva sfaturi de aur.

„Așa își ținea bunica hainele curate!

Mai rupe cineva paginile cu testere de parfumuri din revistă și le bagă în sertarele din dulapuri și șifonier, printre bluze, pantaloni, tricouri, pulovere? Făceam și eu asta până acum câteva luni.

Eram în vizită la bunica mea, își aranja lenjeria abia spălată în dulap și deodată o văd că scoate un săpun din sertar. Am spus: „De ce ai asta acolo?” și ea a spus: „O, dragă, nu știai? Așa îți păstrezi hainele mirosind frumos”, a dezvăluit Julia.

După ce a încercat și ea trucul – pentru care ai nevoie de un săpun solid care costă în jur de trei lei în magazinele din România – a mărturisit că a fost impresionată de rezultate.

Habar n-aveam, dar l-am încercat timp de câteva luni, iar rezultatele sunt uimitoare. Hainele mele miros extraordinar, merită încercat acest truc.”

 

Sursa: playtech