Radio Simplu

Probleme la Palatul Buckingham? O fotografie cu prinţul Harry şi Meghan a dispărut din sala de recepții

Presa de senzaţie care scrutează în cele mai mici detalii familia regală britanică a surprins faptul că de pe o măsuţă din sala Palatului Buckingham unde au loc recepţiile a dispărut o poză care îi înfăţişa pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan Markle, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Fotografia încadrată a ducilor de Sussex a fost retrasă de pe una dintre măsuţele aflate în sala de recepţie a Palatul Buckingham, unde regina Elisabeta a II-a primeşte vizitele oficiale.

Tabloidele britanice au sesizat dispariţia fotografiei de pe măsuţă, cu prilejul vizitei la palat, la 22 octombrie, a Înaltului Comisar al Grenadei pentru Regatul Unit, Kisha Alexander-Grant, care a fost primită de regina Elisabeta a II-a.

Pe măsuţă a rămas doar fotografia ducilor de Cambridge, alături de o alta care îi înfăţişează pe prinţul William şi pe fratele său Harry în uniforme militare.

Se crede că motivul retragerii pozei este recentul turneu al prinţului Harry şi soţiei sale Meghan Markle, în cadrul căruia cei doi au acordat interviuri ziaristului Tom Bradby, prezentatorul programului News at Ten al canalului ITV News.