Radio Simplu

Fostul soț al acestei femei s-a recăsătorit, iar noua femeie a fostului petrece mult timp alături de fiica ei. Iată ce mesaj a putut să îi transmită acestei femei… Pare de necrezut că i-a spus așa ceva…

Audrey Nicole, o femeie care a postat pe Facebook despre noua mamă vitregă a fiicei ei, adică noua nevastă a fostului ei soț a devenit virală pe Internet. Și nu e pentru că ar conține amenințări sau înjurături, ci din contră.

Nicole a distribuit această poză cu fiica ei și iubita fostului ei soț:

Alături de acest mesaj: “Aceasta este iubita tatălui fiicei mele. Cel mai dulce lucru! Îi sunt foarte recunoscătoare că atunci când îl vizitează pe tatăl micuței mele îi dă să mănânce, are grijă de ea, îi cumpără cadouri, și, pe scurt, are grijă de ea de parcă ar fi a ei. Nu înțeleg de ce majoritatea mămicilor divorțate sunt atât de ciudoase și geloase pe celelalte femei. N-a zis nimeni că e ușor să ai grijă de copilul altuia, așa că atunci când cineva încearcă să facă asta, nu îl îndepărtați cu atitudine neplăcută și cuvinte urâte. Pentru că atunci când faceți asta chiar veți obține la un moment dat o mamă vitregă <<malefică>>. Și da, aceste mame vitrege există, le-am văzut peste tot. Un copil poate avea două mame, pentru că pentru mine cu cât mai mulți oameni îmi iubesc copilul, cu atât e mai bine. Nu aș face-o niciodată să se simtă ca un intrus pentru că nu merită asta. Doamnelor, maturizați-vă și concentrați-vă pe a fi mame bune și nu pe a urmări paginile de Facebook și Instagram a iubitelor foștilor voștri soți, având și copilul lângă voi în timp ce faceți acest gest plin de ură.”

Postarea a fost aplaudată de mule femei de pe rețelele de socializare și încurajată să o țină tot așa. Voi ce părere aveți? Nu credeți că ar trebui să ne concentrăm energia mai degrabă pe sentimente pozitive decât pe unele negative care ne consumă și pe noi, dar și pe cei din jurul nostru?