Radio Simplu

PRO TV, decizie în cazul Busu. Fotografia e sugestivă

Colegul nostru și îndrăgitul prezentator Florin Busuioc este bine și se pregătește să revină pe TV.

Busu s-a pozat cu colegul Ovidiu Oanță – care l-a numit ”Iron Man”. De asemenea, Busu le transmite tuturor că se simte foarte bine!

Florin Busuioc se pregătește să vă spună din nou cum va fi vremea și de asemenea să vă pună mintea la încercare cu Problema lui Busu.

La începutul lunii noiembrie, Florin Busuioc a suferit un infarct și a fost operat de urgență la spitalul din Craiova, după care a fost transferat la București, la Instititul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Zilele acestea, actorul a fost în sediul televiziunii PRO TV. Florin Busuioc se află în concediu medical, dar a mers în vizită la colegi. Cum era de așteptat, toată redacția s-a bucurat să îl vadă.

Florin Busuioc este una din vedetele cu vechime ale trustului. Acesta a îmbinat munca de prezentator și cea de actor de teatru. Se pare că oboseala, munca în exces și fumatul, mai ales fumatul, au fost vinovatele pentru problemele de sănătate ale actorului.

Prezentatorul Meteo s-a fotografiat alături de Ovidiu Oanță în mica lui vizită la PRO TV. Fanii prezentatorului au fost încântață să îl vadă teafăr și într-o formă de zile mari.

”Colegul nostru și îndrăgitul prezentator Florin Busuioc este bine și se pregătește să revină pe TV. Busu s-a pozat cu colegul Ovidiu Oanță – care l-a numit ‘Iron Man’. De asemenea, Busu le transmite tuturor că se simte foarte bine! Florin Busuioc se pregătește să vă spună din nou cum va fi vremea și de asemenea să vă pună mintea la încercare cu Problema lui Busu”, este mesajul transmis de către cei de la ProTV.

Când revine Florin Busuioc la PRO TV
Cu toate că este în afara oricărui pericol acum, că face recuperare și este zambitor, Busu nu se poate întoarce la muncă. Cel puțin, nu acum. În prezent, Florin Busuioc se afla în concediu medical. Cel mai probabil își va relua activitatea după Anul Nou.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr’, au declarat reprezentanții Pro TV pentru adevarul.ro.

În prezent, la rubrica Meteo de la Pro TV, sunt, prin rotație, Ramona Păuleanu și Daniel Nițoiu.