Radio Simplu

Atenţie mare! Acestea sunt semnele care prevestesc sfârşitul relaţiei. Al treilea trebuie să îţi dea serios de gândit!

Sunt câteva semne care trebuie să îți dea de gândit și la care trebuie să găsești soluții înainte de a fi prea târziu. Bineînțeles, dragoste cu sila nu se poate, însă unele lucruri pot fi remediate, iar relația poate fi salvată înainte de a se încheia. Iată care sunt primele lucruri care prevestesc sfârșitul unei relații:

1. NU ARE TIMP SĂ STAŢI ÎMPREUNĂ:

Dintr-o relație în care erați tot timpul împreună, se ajunge la momentul în care îți spune că este prea ocupat ca să petreceți timp împreună. În weekend, în vacanță, el începe să aibă un program atât de încărcat, încât trebuie să îți pui un semn de întrebare. Dacă partenerul preferă să petreacă timpul la muncă ori cu alte persoane, atunci este clar că relația nu mai este una de durată.

2. REPROŞURILE TREUIE SĂ VĂ DEA DE GÂNDIT:

Atunci când partenerul nu te mai apreciază și este indiferent, de asemenea când îți spune că nu ești o parteneră foarte bună, nu este deloc un semn bun pentru relația voastră. Nu accepta aceste jigniri și întreabă-l ce îl deranjează și cum ai putea să remediezi ceva. Nu ignoră aceste cuvinte pe care partenerul ți le spune, mai ales dacă apar din senin.

3. LIPSA VIEŢII INTIME:

Dacă înainte aveați o viață intimă activă și deodată există o problemă, atunci ar trebui să îți pui un mare semn de întrebare. Este vorba despre o altă persoană? Ce probleme are partenerul? Scuzele repetate că este obosit, că nu are chef și o lipsă a gesturilor de tandrețe sunt semne clare că relația voastră se apropie de final.

4. NU MAI OBIŞNUIEŞTE SĂ FACĂ GESTURI FRUMOASE:

De asemenea, dacă nu te mai sărută dimineața și nu mai face gesturi frumoase, să îți aducă flori, atunci e clar că relația voastră scârțâie.