Radio Simplu

Primele imagini cu cel de-al 11-lea copil al lui Nicolae Guță! Cu cine seamănă micuțul Edan

GALERIE FOTO (2)

Nicolae Guță a împlinit 52 de ani, iar anul acesta a petrecut alături de familie. Dacă până acum cântărețul făcuse o tradiție din aș sărbatori ziua de naștere cu fast și o mulțime de invitați, anul acesta a preferat căldura familiei.

Manelistul, de ziua lui, a rămas acasă împreună cu soția lui Cristina și cel mai nou membru al familiei, micuțul Edan. Nicolae Guță s-a bucurat alături de cei dragi de împlinirea vârstei de 52 de ani și a primit o mulțime de urări atât din partea fanilor, cât și a familiei. „La mulți ani, tata!! Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat și mi-ai oferit, te iubesc și îți doresc tot binele din lume.”, a scris Nicoleta Guță, pe Facebook.

De la ziua manelistului au apărut și unele imagini cu cei trei împreună. În fotografiile apărute se poate obserava cum Nicolae Guță este foarte atent și grijului cu micuțul Edan și încearcă să fie un tată foarte bun. De asemena, fanii au putut remarca și unele schimbări la înfățișarea artistului. El are un nou tatuaj pe frute și pare că a mai acumulat câteva kilograme în plus.