Radio Simplu

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sărutându-se, după ce s-a scris că ar fi fost bătută. Ce dedicații i-a făcut afaceristul / VIDEO

După ce s-a scris că ar fi fost bătută, acum apar și primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în timp ce se sărută. Ce dedicație i-a făcut afaceristul partenerei sale?

Viața lor bate orice scenariu de film! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, căci ei sunt protagoniștii, apar din nou în tandrețuri, după ce s-a scris că vedeta ar fi fost bătută de afacerist.

Iubirea lor cu năbădăi țin primele pagini ale tabloidelor, căci acum se ceartă și tot acum se și împacă. Astfel că, după ce s-a speculat că a fost agresată, diva a petrecut toată noaptea alături de iubitul ei și gașca de prieteni. Însă, acest lucru nu a fost făcut oricum, ci într-un local de fițe din Capitală, cântându-le la ureche o piesă de dragoste.

Alex Bodi, dedicații de iubire pentru Bianca Drăgușanu

Pentru că au trecut încă o dată peste o încercare ce ar fi putut să le ducă relația de iubire la capitolul final, cei doi amorezi au ieșit în lume, unde au oferit tuturor un spectacol de zile mari. Cei doi au mâncat cele mai alese preparte, iar atunci când lângă ei a venit artistul localului, a început spectacolul.

Alex Bodi nu i-a dat drumul Biancăi din brațe, ba chiar a sărutat-o în timp ce i-a făcut și o dedicație de amor. Chiar la ureche sa, vedeta a ascultat, din partea iubitului, o piese de iubire, numai și numai pentru ea, să se știe!

Imaginile cu cei doi, el zâmbitor, ea ușor timorată, au fost făcute publice chiar de prietena blondinei, care le-a postat pe Instagram, pentru a dovedi că între cei doi”porumbei” nu există absolut nimic, decât o dragostea mare, ce-i drept cu năbădăi, dar care pare că nu are sfârșit.