Radio Simplu

Prima reacție a lui Gheorghe Turda, după ce s-a aflat de apropierea dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu: ”M-a dezamăgit total”

Gheorghe Turda a avut o primă reacție după ce s-a aflat de apropierea dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu. Artistul a fost extrem de dur.

După ce în presă au apărut informații conform cărora între Mihai Albu și Nicoleta Voicu ar fi ceva mai mult decât o prietenie, dar și după declarațiilor celor doi protagoniști, acum în această situație intră și Gheorghe Turda.

Fostul partener al artistei, de care de foarte multe ori s-a despărțit, și cu care a tot avut diferite discuții mai aprinse, a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars. Întrebat ce părere are despre situația în care apare acum peste tot fosta sa iubită, interpretul de muzică populară nu s-a putut abține, deși a spus că nu-l interesează absolut nimic, și a aruncat cu vorbe extrem de dure.

Reacția lui Gheorghe Turda, după apropierea dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu
Mai mult decât atât, Gheorghe Turdă spune că regretă timpul petrecut lângă Nicoleta Voicu, pe care o acuză de infidelitate și minciună.

”Pe mine nu mă interesează nimic, pentru mine este totul la trecut. Acum ea-și caută tot felul de reclame prin foști iubiți, și-mi pare rău că am avut un început interesant în relația cu ea. M-a dezamăgit total! Pentru mine timpul petrecut cu ea a fost un timp irosit. Mihai Albu nu merită să fie în centrul atenției cu ea. Deci femeia care a mințit o dată, minte și a doua oară, femeia care a înșelat o dată, înșală și a zecea oară, așa spune o romanță pe care eu o tot cânt”, a fost reacția acidă a interpretutlui de muzică populară, oferită în exclusivitate pentru Antena Stars.