Radio Simplu

Primele imagini cu Andreea Balan dupa operatie

Andreea Bălan a fost operată astăzi, pentru a treia oară, în mai puţin de două săptămâni! De pe patul de spital, de la Terapie Intensivă, artista a ţinut să le transmită un mesaj fanilor ei.

Vineri, Andreea Bălan a ajuns din nou pe mâna medicilor. Artista a ieşit din operaţie în urmă cu câteva minute şi a fost dusă la Terapie Intensivă. Desigur, nici în aceste momente grele Andreea Bălan nu a uitat de fanii ei.

„Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase şi de încurajare”, le-a transmis Andreea Bălan admiratorilor ei, care i-au fost alături în această perioadă grea, aşa cum au ştiut mai bine: cu mesaje care mai de care mai frumoase!

S-a trezit într-o baltă de sânge de la operaţia de cezariană
Andreea Bălan a mers zilele trecute de urgenţă la spitalul unde a născut, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge! Cunoscuta artistă a trecut prin clipe de panică atunci când a văzut ce i se întâmplă şi a ajuns în mijlocul nopţii pe mâinile medicilor.

Potrivit surselor www.spynews.ro din cadrul spitalului, Andreea Bălan a ajuns la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată de urgenţă. Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Aşadar, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin trei operaţii grele.