Radio Simplu

Andreea Bălan a dat ultimele detalii despre starea de sănătate. Astăzi se decide dacă va fi operată pentru a treia oară Citeşte întreaga ştire: Andreea Bălan a dat ultimele detalii despre starea de sănătate. Astăzi se decide dacă va fi operată pentru a treia oară

După ce a confirmat că zilele trecute a ajuns de urgență la spital, după o hemoragie puternică, Andreea Bălan a dat ultimele detalii despre starea ei. Artista a declarat că vineri se va hotărî dacă va fi supusă unei alte operaţii sau dacă va mai fi nevoită să aştepte în jur de două-trei săptămâni.

„Vom hotărî mâine ( n.r vineri) dacă facem a treia operaţie mâine sau poimâine. Ori aşteptăm două trei săptămâni să vedem dacă hematomul apărut se resoarbe ori intrăm şi pun un dren şi din nou operăm. Aş opta pentru operaţie că n-aş vrea să stau două-trei săptămâni să aştept să se resoarbă. Până la urmă, e o loterie. Se poate resorbi sau se poate să crească. Nu e uşor şi aş vrea să menţionez că ceea ce mi se întâmplă mie e un caz foarte rar şi femeile care sunt gravide acum să nu se sperie, pentru că am citit foarte multe comentarii.

Vreau să le spun să nu se sperie, este un caz foarte foarte rar. Se poate întâmpla şi la naşterea naturală, se poate întâmpla oricând, dar este foarte rar”, a mărturisit aseară Andreea Bălan, pentru „Xtra Night Show”. Andreea Bălan a recunoscut că o îngrozesc perfuziile. „Am început să am spaimă de ace, de perfuzii. După atâtea perfuzii şi înţepături, mă apucă tremuratul când văd ace şi perfuzii”, a spus Andreea Bălan.

În urmă cu trei săptămâni, Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. Acum, medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Astfel că vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele.