Radio Simplu

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce un individ a încercat să intre în casă, în ziua nunţii Teodorei: „Dacă ieşeam acum afară…”

Sâmbătă, la prânz, cu câteva ore înainte de petrecerea de nuntă a Teodorei, un individ a încercat să intre în palat! Gigi Becali a oferit primele declaraţii despre acest incident.

Gigi Becali a intrat în direct prin telefon, chiar în timp ce agresorul şi tânăra care îl însoţea erau duşi cu o ambulanţă la spital. Latifundiarul nu a ieşit din palat, ci l-a lăsat pe vărul lui, Victor Becali, să încerce să rezolve problema.

Patronul FCSB crede că, cel mai probabil, individul care a încercat să intre în palat are probleme psihice. Gigi Becali a specificat că oamenii legii ar trebui să aibă mai multă putere şi să acţioneze imediat în toate cazurile.

„Nu ştiu despre ce e vorba, acum văd şi eu… Probabil omul ăsta era bolnav psihic, dar aici nu vorbim numai de asta, nu e o problemă asta. Bolnavii trebuie să stea la spital şi derbedeii şi atacatorii la puşcărie. Dacă ieşeam acum afară, poate eram şi eu nervos, nu ştiam ce probleme psihice are şi făceam… cine ştie ce! Venea şi mă aresta procurorul ca să stau la puşcărie şi să primesc trei ani de puşcărie?!”, a declarat Gigi Becali la RTV.

Cu această ocazie, Gigi Becali a clarificat câteva aspecte privind şi petrecerea de nuntă.

„Nu sunt aşa o mie de invitaţi! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi prietenii mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu şi Mitică Dragomir. Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică… Atât! Doar trei oameni!”, a mai spus Gigi Becali.