Radio Simplu

Ipostază jenantă pentru Irina Rimes la Vocea României! A fost prinsă cu minciuna

Nu există ediție la Vocea României fără cel puțin un moment care să suscite atenția mass media. Și nu este vorba despre cele muzicale. Cel mai mare scandal l-a declanșat Tudor Chirilă, care s-a dezbrăcat în chiloți. Reacția lui a fost aspru sancționată de fani, dar nici CNA nu a privit cu ochi buni montajul Pro Tv.

Ulterior, artistul și-a cerut scuze pentru momentul jenant și și-a arătat dezamăgirea că acesta nu a fost tăiat la montaj de producători. În emisiunea de vineri seara, acesta a bifat din nou un moment controversat. Mai exact a recitat mai multe versuri, strecurând printre ele și o înjurătură. Și Horia Brenciu a fost surprins folosind un cuvânt care nu poate fi reprodus.

Și-a mințit profesoara
Așadar ediția a fost una extrem de colorată. Un alt moment care a suscitat atenția publicului a fost cel în care Irina Rimes a fost prinsă cu minciuna. Profesoara acesteia de muzică din Chișinău, de la Conservator a venit ca și concurentă la Vocea României. Doar că nu a întors niciun scaun.

Irina i-a spus în față că nu a recunoscut-o și că-i pare rău că nu s-a întors, dar că o respectă foarte mult. Imediat după ce aceasta a părăsit scena, cântăreața le-a povestit colegilor că de fapt nu prea a plăcut-o pe profesoară pentru că mereu a tratat-o de sus și nu a băgat-o niciodată în seamă. Însă în față nu a avut curajul să-i spună, ceea ce arată un comportament duplicitar al Irinei Rimes.