Radio Simplu

Prima reactie a lui Cabral dupa ce a fost surprins cu o bruneta in club

Prima reactie a lui Cabral dupa ce a fost surprins cu o bruneta in club.

Cabral este un tip carismatic! A dovedit-o mereu, indiferent de emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul carierei sale. Și nu e numai pe ”sticlă” așa, ci și în viața de zi cu zi. A demonstrat-o recent, la un chef alături de prieteni, într-un celebru club-restaurant din ”Floreasca”. O brunețică i-a făcut cu ochiul, el a îmbrățișat-o și i-a șoptit ceva. Imaginile au fost surprinse de Cancan.ro si au starnit numeroase comentarii in mediul online.

Iata ce spune prezentatorul despre filmarile cu el si Oana, prietena care apare in imagini:
„Băi, să-mi spună mie cineva c-am îmbătrânit, că dau după el cu monitorul!
Ia uite articol despre mine, acest taur cuceritor și degrabă ademenitor de brunete!

[…]Cabral a fost pe ”vorbe” la început. Ba cu unul, ba cu altul, ba cu bruneta din cercul lui de prieteni. Vedeta de televiziune s-a încins, însă, într-un dialog vesel cu tânăra care, e drept, îi zâmbea larg. Fata chiar l-a luat de umăr, și-a apropiat buzele de urechea lui și i-a șoptit mai multe. În timp ce Cabral dădea, energic, din cap. Și asta a fost. […]

Rog să se consemneze că am fost pe vorbe. Puteam să fiu pe gesturi. Sau pe stat degeaba. Sau pe scaun.
Dar… nu. Am fost pe vorbe, da?

Apoi, chiar dacă nu reiese clar din text, bruneta de-abia se abținea. Privea cu poftă, se vedea clar că o ard buzele după un sărut.
Așa că – din când în când – se întorcea de la mine și-l săruta cu poftă pe logodnicul ei, care era ba în stânga… ba în dreapta mea. Că… na, era ziua omului, dacă ne invitase era ușor aiurea să nu vină.

Deci… când să-mi fac și eu imagine de cuceritor cu bruneta șoptitoare (mă rog, la ce gălăgie era acolo n-auzeam nimic dacă șoptea… mai mult pe urlet, așa), se termină brusc.

Plâng. Plâng și-mi șoptesc singur…

Mai jos e bruneta. Mă rog, sunt și logodnicul și sora dânsului. V-am zis de sâmbătă seara că se chinuie un domn să ne facă poze? Păi nu v-am zis eu…? :)))

Dj ANTENNA, vezi că port tricoul de la tine, da? :D”