Radio Simplu

Cum a fost înșelat Florin Pastramă de iubita însărcinată!!! Musculosul a aflat că femeia avea un copil cu altul! A făcut testul de paternitate

Florin Pastramă face furori printre femei într-un show TV, dar nimeni nu știe că și el a avut probleme în dragoste!

Florin Pastramă, musculosul care are ca obiectiv să le cucerească pe concurentele din noul sezon „Ferma 2019”, este un tip de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Iar dacă numele lui vi se pare cunoscut, ei bine, avem si răspunsul! Bărbatul are legături puternice de rudenie cu Raluca Pastramă.

Florin este văr primar cu soția lui Pepe și director al unei agenții imobiliare, la fel ca Bombo, fratele Ralucăi. În viața privată, până să intre în casă și să le facă ochi dulci fetelor, el era logodit cu Raluca Podea, cu care de altfel voia să se și căsătorească. Din păcate, recent, blondina a anunțat că i-a dat papucii și nu mai vrea să audă de vreun mariaj vreodată, mai ales după ce Pastramă a stat mult prea apropiat de Otilia Bilionera!

Florin Pastramă a fost trădat de iubită! Cine era femeia care i-a tradus cu alt bărbat
Dacă el este cel care pare să fi înșelat încrederea partenerei de viață, ei bine, în trecut și Florin Pastramă a fost trădat de iubită. Și… povestea sună cam așa! În urmă cu câțiva ani, bărbatul a fost protagonistul unui scandal cu largi ecouri în lumea interlopă. Iubita lui din perioada respectivă, modelul Carmen Vlad, cunoscută drept “femeia cu cei mai mari sâni naturali din Romania”, a născut un băiețel, iar Pastramă, convins că el este tatăl, a dat o mare petrecere. Din nefericire pentru Florin, bucuria nu l-a ținut mult, căci, la scurt timp, a aflat că femeia l-ar fi înșelat cu unul dintre ginerii lui Nuțu Cămătaru!!! Furios, a cerut un test de paternitate care a confirmat că nu el este tatăl, moment în care s-a despărțit de manechină fără a se mai uita înapoi.