Radio Simplu

Prima imagine cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., după ce Alexandru a venit pe lume

GALERIE FOTO (3)

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinți, iar acest lucru îi face extrem de fericiți!

Este fericire mare în familia Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr., după ce ea a devenit mămică! În urmă cu câteva ore, Lavinia a postat o imagine pe rețelele de socializare, alături de Ștefan Bănică Jr., în care amândoi zâmbesc larg și sincer.

”#happyparents ❤️👼👶🏻”, a scris ea în dreptul imaginii. Evident, prietenii virtuali au și răspuns la imaginea postată de ea pe instagram: ”Doi frumoși. Dumnezeu să vă dea sănătate și să vă binecuvânteze”, ”Multă fericire și sănătate atât bebelușului cât și vouă minunați părinți!!!!”, ”Recuperare ușoară, doamnă! Sănătate copilului! ❤️”.

Numele de Alexandru nu a fost ales întâmplător pentru micuțul Laviniei Pîrva și al artistului Ștefan Bănică Jr. Povestea din spatele numelui ”Alexandru” este destul de emoționantă, căci în urmă cu 18 ani, celebrul cântăreț și-a pierdut un frate într-un accident rutier cumplit. Ștefan și Alexandru Bănică erau frați de tată. El s-a stins din viață la vârsta de 25 de ani. Accidentul a avut loc în București, în sectorul 3. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat, conform Click.