Radio Simplu

Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua! Ce reacție a avut când i-a văzut împreună la nunta Ilenei

GALERIE FOTO (2)

Ileana Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp, s-a măritat în weekend. O echipă de filmare de la Teo Show a mers la nuntă. Imagini în exclusivitate

O echipă de filmare de la Teo Show a mers la nunta Ilenei Sterp. Astăzi, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, au fost difuzate imagini în exclusivitate de la petrecerea grandioasă a surorii lui Culiță și a lui Iancu Sterp.

La nunta surorii lui mai mici, Culiță Sterp a venit cu soția lui, Carmen de la Sălciua. Cei doi „porumbei”, proaspăt reîntorși unul în brațe celuilalt după câteva luni în care au fost despărțiți și au și divorțat, nu s-au dezlipit unul de altul. Pe ringul de dans s-au ținut în brațe și s-au sărutat, la masă s-au ținut în permanență de mână.
Mama lui Culiță Sterp a făcut primele declarații despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua.

Prima declarație a mamei lui Culiță Sterp despre împăcarea lui cu Carmen de la Sălciua
„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi. I-am spus: ‘Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute’. Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt”, a declarat mama lui Culiță Sterp în exclusivitate pentru Teo Show.

Carmen de la Sălciua: Ileana e un om bogat, frumos la interior și exterior. Sfatul meu pentru ea e să nu se certe niciodată, să lupte mereu pentru căsnicia ei.