Radio Simplu

O recunosti? Acum este una dintre cele mai sexy cantarete din Romania

GALERIE FOTO (2)

Inca de cand avea 4 ani era pasionata de dans si de muzica.

De 1 iunie, Elena Ionescu, una dintre cele mai senzuale prezente din showbiz-ul romanesc, a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine de pe vremea cand era o fetita adorabila. „La multi ani copiilor din noi!”, a scris vedeta in dreptul fotografiei care a strans mii de like-uri.

Inca din copilarie, Elena visa cu ochii deschisi la ziua in care va canta pe scena, in fata a mii de oameni. Visul sau a devenit realitate cand a fost selectata sa devina solista trupei Mandinga, dintre 518 alte fete.

„Copilaria mea a fost una frumoasa, plina de peripetii. Ca orice om cred, atunci voiam sa ma fac mare, iar acum mi-ar placea sa am ocazia sa ma intoc in copilarie. Dar fiecare etapa a vietii are partile ei bune, asa ca trebuie sa ne bucuram de ele in primul rand.

De mica am cantat singura si mi-am dorit foarte mult o cariera solo. Aspiratiile mele au avut mereu legatura cu muzica latino. Iar sansa ca am reusit sa ma integrez alaturi de cei sase muzicieni din trupa Mandinga mi-a aratat ca in realitate eram facuta pentru a canta cu o trupa. Ma simt foarte bine alaturi de ei”, marturisea frumoasa bruneta recent.