Radio Simplu

Previziuni sumbre făcute de Baba Vanga pentru anul 2020

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga, cea care a prezis atacul terorist de pe 11 septembrie, moartea prinţesei Diana şi multe alte evenimente nefericite a făcut dezvăluiri şi despre anul 2020. Ce ne aşteaptă este cutremurător! Baba Vanga, fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria, a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani. Nu și-a încheiat viața înainte de a spune omenirii la ce să se aştepte.

Pentru anul 2020, Baba Vanga a făcut mai multe previziuni cutremurătoare. Pare-se că o serie de cutremure puternice vor avea loc în mai multe ţări ale lumii. Un tsunami va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o bună parte din China. De asemenea, potrivit celor prezise de Baba Vanga, Europa va trece printr-un colaps economic. Rusia va fi lovită de un meteorit uriaş! Asta nu e tot! După aceste tragedii, va exista o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin. Despre Donald Trump vom afla că suferă de o boală, susţinea Baba Vanga.

Viitorul în viziunea Babei Vanga, pe alte planete
Baba Vanda anunţa că în 5 ani de acum, Europa va fi pustiită. Apoi, în 2028 se va dezvolta o nouă sursă de energie, urmând ca aproximativ 20 de ani mai târziu, clonarea să fie foarte accesibilă. Conform Babei Vanga, în 2273 se va naşte o altă rasă şi după câţiva ani, vom călători oamenii prin timp, datorită contactelor cu extratereştirii. Terra va rămâne nepopulată în anul 3797, fiinţele alegând să plece pe alte planete.

Loading...