Radio Simplu

Poze de colecție de la nunțile vedetelor! Cum au arătat în rochia de mireasă Andra, Andreea Bănică, Andreea Esca și Delia

GALERIE FOTO (9)

Nunțile vedetelor au fost întotdeauna un subiect de mare interes pentru public. Fiecare ceremonie este un eveniment spectaculos, iar rochiile de mireasă ale celebrităților sunt punctul central al atenției. Astăzi, vă prezentăm poze de colecție de la nunțile unor vedete îndrăgite din România: Andra, Andreea Bănică, Andreea Esca și Delia. Aceste momente memorabile ne arată cum și-au trăit cele mai frumoase zile din viața lor aceste personalități iubite de public.

Andra: eleganță și romantism

Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, și-a unit destinul cu Cătălin Măruță într-o ceremonie de vis. Nunțile lor, deși au avut loc acum câțiva ani, rămân în memoria colectivă datorită eleganței și romantismului care au caracterizat evenimentul. Rochia de mireasă a Andrei a fost o capodoperă de eleganță și rafinament.

Creată de un designer renumit, rochia a fost confecționată din dantelă fină și satin de cea mai bună calitate. Detaliile brodate manual au adăugat un plus de sofisticare, iar croiala clasică a subliniat silueta perfectă a artistei. Andra a ales un voal lung, care a completat perfect look-ul său de prințesă, iar coafura simplă, dar elegantă, i-a pus în valoare trăsăturile delicate.

Fotografiile de la nuntă surprind fericirea și emoția cuplului, iar decorul somptuos a transformat ziua lor specială într-un basm modern. Andra și Cătălin Măruță au oferit un spectacol de iubire și eleganță, care rămâne un reper în istoria nunților vedetelor din România.

Andreea Bănică: glamour și strălucire

Andreea Bănică, cunoscută pentru stilul său glamorous și plin de strălucire, a avut o nuntă pe măsura imaginii sale. Cântăreața s-a căsătorit cu Lucian Mitrea într-o ceremonie spectaculoasă, iar rochia de mireasă a fost punctul de atracție al evenimentului.

Rochia Andreei Bănică a fost realizată dintr-un material sclipitor, cu aplicații de cristale și perle, care au conferit o notă de lux și opulență. Croiala rochiei, cu un decolteu adânc și o trenă lungă, a subliniat silueta de invidiat a cântăreței. Coafura sa, un coc sofisticat, și machiajul impecabil au completat un look demn de covorul roșu.

Fotografiile de la nuntă arată un cuplu fericit, înconjurat de familie și prieteni apropiați. Decorul a fost unul fastuos, cu flori exotice și lumini romantice, reflectând perfect personalitatea extravagantă a Andreei. Evenimentul a fost o adevărată desfășurare de eleganță și glamour, lăsând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Andreea Esca: clasic și atemporal

Andreea Esca, una dintre cele mai respectate jurnaliste din România, a optat pentru un stil clasic și atemporal în ziua nunții sale. Împreună cu Alexandre Eram, Andreea a spus „da” într-o ceremonie elegantă și intimă, reflectând stilul său rafinat și gusturile sale impecabile.

Rochia de mireasă a Andreei Esca a fost un exemplu de simplitate și eleganță. Confecționată din mătase naturală, rochia avea o croială clasică, cu linii curate și detalii discrete. Voalul lung și delicat a adăugat un aer de romantism, iar buchetul de flori albe a completat perfect look-ul său sofisticat.

Fotografiile de la nuntă surprind atmosfera caldă și iubitoare a evenimentului, cu familia și prietenii apropiați alături de cuplu. Decorul a fost simplu, dar elegant, punând în evidență frumusețea naturală a locației. Andreea Esca și Alexandre Eram au trăit un moment de poveste, marcând începutul unei vieți împreună cu eleganță și simplitate.

Delia: modern și nonconformist

Delia, cunoscută pentru stilul său nonconformist și creativ, a avut o nuntă care a reflectat perfect personalitatea sa. Cântăreața s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu într-o ceremonie modernă și plină de originalitate, iar rochia sa de mireasă a fost un adevărat statement fashion.

Delia a ales o rochie de mireasă modernă, cu o croială îndrăzneață și detalii inedite. Realizată dintr-un material ușor și fluid, rochia a avut un design asimetric și a fost accesorizată cu elemente unice, care au adăugat un plus de originalitate. Coafura și machiajul au fost, de asemenea, moderne și îndrăznețe, completând un look de mireasă ieșit din tipare.

Fotografiile de la nuntă arată un cuplu fericit și relaxat, bucurându-se de fiecare moment al zilei speciale. Decorul a fost modern și elegant, cu elemente de design contemporan care au reflectat perfect stilul unic al Deliei. Nunta a fost o celebrare a iubirii și creativității, lăsând amintiri memorabile pentru toți cei prezenți.

Nunțile vedetelor Andra, Andreea Bănică, Andreea Esca și Delia au fost evenimente spectaculoase, fiecare reflectând stilul și personalitatea fiecărei mirese. De la eleganță clasică la strălucire glamorous și creativitate modernă, aceste nunți rămân în memoria colectivă ca momente de referință în istoria evenimentelor mondene din România.