Radio Simplu

POLIȚISTUL a găsit PE PLAJĂ un fel de OU GALBEN URIAȘ acoperit de CUIE și SCRIS, dar când a văzut POZA de pe el a intrat în panică și și-a chemat URGENT COLEGII. Uite CE ERA de fapt și la ce îl foloseau OAMENII

Polițiștii din Dubai au avut parte de un mic eveniment extrem de ciudat pe care nici acum nu și-l pot explica.

Poliția din Sharjah a postat o imagine și un clip care arătau ceva straniu cum n-a mai văzut nimeni. Ce era de fapt? Era un fruct, mai precis o specie de pepene galben care fusese găsit pe plajă.

Ceea ce a fost foarte ciudat a fost faptul că pepenele avea cuie înfipte în el și mai avea și o poză din carton a cuiva, pe ea. Cuiele erau bătute cu mare atenție în mici rânduri peste figura din poză.

Reprezentanți ai poliției spun că au vorbit cu oficialii Departamentului pentru Probleme Islamice și aceștia au decis că obiectul nu reprezintă o amenințare.

Deși Emiratele Arabe sunt mai relaxate referitor la multe probleme sociale, obiectele care pot fi asociate cu magie neagră sau vrăjitorie sunt ilegale aici. Despre acest pepene ciudat se crede că a fost folosit într-un ritual, iar cel care l-a realizat riscă ani buni de închisoare, dacă e prins.