Radio Simplu

PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI A SPUS ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU CULIȚĂ STERP: „NE-AM CUNOSCUT MAI BINE, AM ÎNCERCAT SĂ…”

Plușica de la Puterea Dragostei și Culiță Sterp și-au ținut relația ascunsă de ochii publicului. După ce artisul s-a împăcat cu fosta lui soție, blondina a decis să facă lumină în legătură cu speculațiile care au apărut în mediul online.

După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Plușica a ținut legătura cu suținătorii ei prin intermediul rețelelor de socializare. Pentru că în ultimul timp Raluca Marina a primit foarte des întrebarea „Ai fost cu Culiță?” a hotărât să le răspundă curioșilor.

„Mister, mister, mister… Eu cu Culiță ne-am cunoscut mai bine ca să spun așa, am încercat să ne cunoaștem, dar până la urmă am ajuns la concluzia că nu poate fi nimic mai mult între noi decât o prietenie și am lăsat-o exact așa cum a fost. A fost foarte frumos ce a fost și îl respect în continuare pe Culiță pentru că este un om deosebit. Chiar mă bucur că am rămas prieteni, adică nici nu aveam de ce pentru că nu ne-am certat… Am încercat, am vorbit mai mult dar… atât”, a spus Plușica într-un vlog.

Prietenii i-au dat de gol
”Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna… ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el n u a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea. Motivul nu la-u spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, a declarat un apropiat de-al cuplului pentru wowbiz.ro

Plușica se pare a făcut tot ce a putut pentru a rămâne alături de artist. Ba chiar a acceptat să se vadă cu acesta pe ascuns, departe de ochii curioșilor.

”Plușica a făcut, la propriu, naveta pentru Culiță Sterp. Cum o chema undeva, Pluși mergea, fie că era vorbva de Sibiu, fie că era vorba de Hunedoara. Mergea la evenimentele lui, îl susținea, încerca să fie discretă și să nu fie geloasă. Ea ar fi vrut să fie tot timpul lângă el, dar Culiță nu prea accepta, se fereau. Ajunseseră la un moment dat să se vadă la terase, prin Hunedoara, doar, doar să nu fie văzuți”, ne-a mai spus sursa citată.