Radio Simplu

Primele imagini: ce vedete au venit la evenimentul Andreei Bălan

GALERIE FOTO (26)

Cununia religioasă a fost una de-a dreptul emoționantă, însă este timpul ca emoțiile să fie lăsate deoparte, iar mirii să petreacă alături de invitați. Andreea Bălan și George Burcea au pregătit o mulțime de surprize pentru invitați.

Printre primii invitați de la petrecere și-a făcut apariția Romică Țociu care o cunoaște pe vedetă încă de când aceasta avea 13 ani. Invitații Andreei Bălan au primit cadou o brățară cu o aripă de înger, din aur.

Un moment cu totul special a avut loc la începutul petrecerii. Ursitoarele au venit și au ursit-o pe micuța Clara Maria. Andreea Bălan și nașa Monica Davidescu au fost profund emoționate.

Clara Maria a purtat la petrecere o rochiță albă, iar pe cap a avut o bentiță. Tortul de la botezul micuței are patru etaje și arată spectaculos.

Andreea Bălan a îmbrăcat cea de-a doua rochie de mireasă pentru dansul mirilor. Vedeta arată spectaculos, iar coregrafia a fost minunata. George Burcea s-a descurcat foarte bine, iar despre Andreea Balan stim deja ca este o profesionista.

Dansul mirilor ❤️Le Chateau

Publicată de Andreea Balan pe Duminică, 15 septembrie 2019

 

Andreea Bălana a avut  trei rochii de mireasă
Cele trei rochii de mireasă au fost gândite special de către Andreea Bălan. Artista și le-a ales pentru cele trei momente cheie ale nunții sale: la biserică, pentru valsul mirilor și pentru petrecerea de seară.

‘Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie.

După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez și le port pe scenă, a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate pentru VIVA!, înainte cu puțin timp de marele eveniment.

Tatăl Andreei Bălan a fost  prezent la nuntă

Săndel Bălan, tatăl vedetei, a venit la nunta fiicei sale. Tatăl Andreei Bălan a venit și cu un buchet de flori pentru fata lui. Emoțiile l-au cuprins și pe Săndel Bălan.

„Da, vine la nuntă, dar mă deranjează că un singur ziarist pune accent pe treaba asta…Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok.

E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.’, a spus Andreea Bălan EXCLUSIV pentru revista VIVA!, înainte cu câteva zile de nuntă.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt nașii Andreei Bălan și ai lui George Burcea
Cuplul Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au cununat pe Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi soți au fost aleși de către Andreea Bălan deoarece îl cunoaște pe Temi bine, de peste 7 ani.

În plus, soția lui Aurelian Temișan este actriță și are multe în comun cu George Burcea. Andreea Bălan a și recunoscut de ce i-a ales pe cei doi, drept nași de cununie. Se cunosc bine și vin din același domeniu, fapt pentru care au multe în comun și au și ce discuta, des.

‘Nașii nostri sunt Aurelian Temișan și Monica Davidescu și ea știe foarte bine tradițiile. Adică ea se va ocupa de toate tradițiile, eu nu le știu, mi-a povestit ceva dar nu am reținut. Dar o să se ocupe ea, pe îndelete. Monica și-a trasat singură sarcinile.

Sunt de 7 ani cu Temi la ‘Te cunosc de undeva!, suntem deja o familie. Mă bucur că suntem la al paisprezecelea sezon, deja am început filmările în vară. În toamnă apare noul sezon la tv. E cea mai longevivă emisiune de divertisment, mă bucur că se face în continuare.

Noul sezon e bestial pentru că sunt foarte multe cupluri, spre deosebire de celelalte sezoane. O să fie o nebunie. Eu sunt cu Temișan acolo, toată ziua, de atâția ani. De ce nu? Ne înțelegem. Temi a fost lângă mine, de la început. La un moment dat, m-a prezentat, când eram mititică, în emisiunea ‘Ba da, ba nu. Mă știe de 20 de ani.

Apoi Monica Davidescu și cu George sunt actori, sunt împreună în lumea actoricească, și atunci ne leagă multe lucruri. Mie îmi e greu să comunic cu cineva care nu e din lumea mea, sincer. Mai lucrez în sensul ăsta, să nu mai fiu atât de rigidă la acest capitol, dar nu prea găsesc subiecte sau nu mă interesează să leg prietenii cu cineva care nu e din domeniul meu și cu care mă plictisesc. E oribil!, a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru Interviurile VIVA!, înainte de nuntă.