Radio Simplu

Peste Maria Băsescu! Ce pensie încasează soția lui Ion Iliescu

Peste Maria Băsescu! Nina Iliescu, soția lui Ion Iliescu, are o pensie incredibilă. Este de necrezut ce sumă încasează aceasta lunar. Diferența uriașă față de pensia pe care o primește Maria Băsescu. Ce pensie primește soția lui Ion Iliescu?

Nina Iliescu, soția fostului președinte Ion Iliescu încasează o pensie foarte mică. Aceasta primește o sumă lunară de 2.143 RON, mai mare totuși decât cea a Mariei Băsescu, soția lui Traian Băsescu.

Maria Băsescu primește lunar o pensie extrordinar de mică, de 143 de lei. Acest lucru este din cauza faptului că Maria a fost casnică timp de 37 ani.

„Pensia mea nu a crescut ca în povești”
„Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață… Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a specificat Nina Iliescu, soția fostului președinte al României, pe blogul lui Ion Iliescu, în urmă cu mai mult timp, potrivit cancan.

Pe de altă parte, Ion iliescu încasează, în total, 9.247 de lei pe lună, relatează Cancan. Pe lângă pensie, acesta beneficiază și de o indemnizație specială pentru că a ocupat prima funcție în stat.