Radio Simplu

Personalitatea femeilor cu ochii verzi despre care nici ele nu sunt conștiente!

O vorbă din bătrâni spune că pe cei cu ochii verzi, niciodată să nu îi crezi. Iată ce personalitate au doamnele cu ochii de această culoare.

ÎȘI TRĂIEȘTE VIAȚA LA MAXIM

Potrivit specialiștilor, femeile cu ochii verzi nu suportă să stea fără să facă nimic și știu să-și trăiască viața la maxim. De asemenea, acestea adoră lucrurile frumoase, însă în egală măsură iubesc simplitatea.

Pe de altă, femeile cu ochii verzi se distrează, nu își plâng niciodată de milă și niciodată nu va spune că suferă din dragoste, chiar dacă suferă enorm de mult. Chiar dacă femeile cu ochii verzi nu sunt deloc fidele, atunci când iubesc, o fac din toată inima. Pe de altă parte, reușește să-și facă mereu partenerul gelos.

PUTERNICĂ ȘI MISTERIOASĂ

În plus, femeia care are ochi verzi este puternică și misterioasă, însă greu va fi până când cineva va reuși să descopere ce are în minte, pentru că reușește foarte bine să ascundă adevărul.

Deși niciodată nu va arăta acest lucru, acest gen de femeie va căuta toată viața să-și găsească liniștea interioară și poate cădea în depresie de multe ori, însă va ieși ușor tot singură din această stare. Foarte interesant este faptul că la femeile cu ochii verzi, culoarea se schimbă în funcție de vreme dar și de dispoziție, variind de la o nuanță intense la cea de gri.