Radio Simplu

Perioada de glorie a lui Irinel Columbeanu a trecut. Acesta nu mai are bani să încălzească tot palatul de la Izvorani. Camera fiicei sale este plină de…

GALERIE FOTO (2)

Perioada de glorie a lui Irinel Columbeanu a trecut, iar in ultimii ani, numele lui Irinel Columbeanu s-a aflatd e mai multe ori pe site-urile de executari din cauza unor datorii la banci.

Chiar daca parte din afacerile sale au dat faliment si nu a mai putut sa-si achite ratele imense de la banca, Irinel Columbeanu nu a renuntat la “palatul” sau de la Izvorani, devenit celebru in timpul casniciei cu Monica, atunci cand cei doi erau protagonistii unui reality-show. In vila imensa de langa Bucuresti s-a filmat atunci, si milioane de oameni au putut sa admire incaperile demne de un adevarat milionar, asa cum era atunci, Columbeanu.

Acum, fiica lui Irina este cea care ofera imagini din vila. Asta pentru ca fata care va implini in curand 11 ani are un vlog unde posteaza filmulete in care isi prezinta casa.

In una dintre ultimele filmari, Irina isi prezinta noua camera, un mini apartament, cu scara interioara. Insa ceea ce se observa in cele doua incaperi sunt aparatele de incalzit. Astfel, in camera principala, aranjata ca un mic living, langa semineu este asezata o aeroterma. Si nu este singura, in incaperea de sus, chiar langa pat se mai observa una.Sa fie Irina atat de friguroasa incat sa aiba nevoie de o sursa suplimentara de caldura sau Irinel Columbeanu face economie, in conditiile in care incalzirea unei vile cum este cea in care locuieste el costa cat un salariu mediu pe economie?