Radio Simplu

Pe Dani Oțil îl știe toată lumea, dar stai să vezi cum arată fratele lui, Dorin: ”Nu știu cum am rezistat fără să ne omorâm!”

GALERIE FOTO (2)

Pe Dani Oțil îl vezi în fiecare dimineață la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, dar stai să vezi cum arată fratele lui. Dorin Oțil stă departe de ochii curioșilor și există o singură poză cu el în presă. Prezentatorul TV nu vorbește prea des despre fratele său.

Prezentatorul TV de la Antena 1 are un frate cu patru ani mai mare decât el. Dorin Oțil nu este persoană publică și nu este la fel de cunoscut precum fratele lui. Dani Oțil a povestit în emisiunea sa, ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, că nu se înțelegea deloc cu fratele lui atunci când erau mici.

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a spus Dani Oţil.

Chiar dacă nu se înțelegeau când erau mici, relația lor s-a schimbat radical acum. Dani Oțil și Dorin se înțeleg foarte bine. Fratele prezentatorului TV este căsătorit și are o fetiță.

Dani Oțil a lipsit de la botezul nepoatei sale, pentru că a avut un concurs, însă așteaptă să meargă la următorul nepot. ‘Nu am fost pregătit mental și o aștept pe a doua. Eu plâng în biserică. Am plâns la nuntă. Nu am putut să mă duc, pentru că am avut etapă la Sinaia’, a mai spus prezentatorul TV.