Radio Simplu

Giulia s-a lăsat pe mâna medicului estetician: ”Nu o să arăt ca venind de la muzeul figurilor de ceară”. Iată rezultatul!

GALERIE FOTO (4)

Giulia nu a avut niciodată probleme în a vorbi deschis despre aspectele pe care alte vedete le consideră tabu, prin urmare nici măcar delicatul subiect al operațiilor estetice nu o intimidează. La început de an, artista de 34 de ani și-a făcut câteva intervenții la nivelul feței.

Se știe că viața de artist, cu numeroase nopți nedormite la activ, își cere tributul înainte de vreme în majoritatea cazurilor. Primul afectat este chipul, asupra căruia oboseala acumulată lasă urme pe termen lungu. În plus, Giulia este și mamă a doi copii, de șase și trei ani, așa că în mod evident nu doarme suficient.

Vedeta a mărturisit la Teo Show că după maratonul de concerte de Sărbători, care a culminat cu șase concerte în noaptea de Revelion, a decis să facă o vizită în cabinetul unui medic estetician. Așa cum a procedat și când a făcut rinoplastia, în urmă cu doi ani, vedeta nu a ascuns nimic.

‘Vin după o perioadă foarte încărcată. Am avut 6 concerte în noaptea de Revelion, nu dorm suficient de luni de zile și oboseala și-a făcut simțită prezența. M-am hotărât să încep anul cu un mic refresh cosmetic la un medic estetician, care mă ajută de mulți ani să arăt mai bine și să am tenul proaspăt. Fac mici injecții cu Botox pentru a-mi corecta micile riduri de expresie’, a declarat fără ezitare Giulia.

Ce intervenții estetice a făcut Giulia
Cu ocazia vizitei la medicul său, Iancu Morad, artista a experimentat și o premieră, aflându-se la prima intervenție la nivelul sprâncenelor: „După vârsta de 30 de ani apar, inevitabil, micile probleme. Fiica mea mi-a spus că mi-au cam căzut sprâncenele, iar acum și domnul doctor sesizează aceeași problemă. Există un avantaj foarte mare atunci când apelez la medicul meu estetician. El face totul natural așa că nu o să arat ca venind de la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds când plec de aici.